آیا محوطه سازی شهرک های گردشگری در جذب توریست تاثیرگذار است؟
شهرک های گردشگری یا مناطق توریستی که معمولا در نواحی خوش آب و هوا ایجاد می شوند و به لحاظ جغرافیایی پتانسیل جذب توریست را دارند، یکی از مناطق مهم و تاثیرگذار در جذب گردشگران می باشند که محوطه سازی در آن ها نقش به سزایی دارد.
محوطه سازی مناطق گردشگری و شهرک های توریستی با هدف پیوند میان انسان با طبیعت و ایجاد چشم انداز های بصری انجام می شوند و باعث پدیدار شدن هر چه بیشتر زیبایی های منطقه می شوند. چرا که در این گونه مناطق معمولا در کنار اسکان و استراحت گاه هایی که برای بازدید کنندگان در نظر گرفته می شود، به آشتی انسان با طبیعت می پردازند و از المان های مختلف در این فضا ها، بیشترین بهره وری را می برند.
طراحی المان های مختلف در شهرک های توریستی
از آن جایی که مناطق توریستی معمولا با کمبود فضا مواجه نیستند و فضای بزرگی را در اختیار دارند، محوطه سازی می تواند یکی از نکات مهم و قابل اجرا در این محوطه ها باشد. چرا که تمامی المان هایی را که شاید تنها چند مورد از آن ها را بتوان در محوطه سازی فضا های شهری ایجاد نمود، در این شهرک های توریستی تمامی آن ها قابل اجرا می باشند.
از جمله موارد مختلفی که می توان در محوطه سازی شهرک های گردشگری ایجاد نمود عبارت است از:
- طراحی و اجرای مسیر های پیاده روی مختلف
- طراحی و اجرای سنگفرش های زیبا برای پیاده رو ها و مسیر های مختلف
- طراحی و اجرای جدول بندی خیابان ها و مسیر های عبور
- طراحی و اجرای آب نما در اندازه های بزرگ و کوچک در کل فضای شهرک
- طراحی و اجرای فضا های سبز و بهره مندی از ویژگی های طبیعی شهرک ها
- طراحی و اجرای برکه مصنوعی آب
- طراحی و اجرای آبشار های مصنوعی یا آبنما باغی-آبشاری در صورت وجود کوه
- طراحی و اجرای آلاچیق یا پرگولا در قسمت های مختلف شهرک
- طراحی و اجرای مبلمان های شهری مناسب با فضای شهرک
- طراحی و اجرای سنگ رودخانه در عوض کاشت چمن مصنوعی و یا چمن
- طراحی و اجرای نهر های مختلف
- طراحی و اجرای نورپردازی در جای جای شهرک برای زیباسازی شهرک تورسیتی در تاریکی شب
در محوطه سازی مناطق توریستی چه ویژگی هایی را باید رعایت کنیم؟
مناطق توریستی معمولا در کنار کوه، جنگل، دریا و یا همه ی این موارد ساخته می شوند، بنابراین در هنگام محوطه سازی مناطق گردشگری و شهرک های توریستی بایستی توجه نمود که المان های مختلفی که در این شهرک ها به کار می روند همسو با طبیعت بوده و در تضاد با آن نباشند.
به طور مثال در شهرک های گردشگری که در دل طبیعت بوده و توریست پذیر بودن آن نیز به همین علت می باشد، نمی توان از چمن مصنوعی در باغچه ها و فضا های شهرک استفاده نمود. برای این منظور به جای چمن مصنوعی می توان از چمن طبیعی و یا برای طبیعی تر جلوه دادن فضا از سنگ های رودخانه در باغچه ها استفاده نمود تا محیطی زیبا و دل نشین و سرشار از آرامش را برای گردشگران فراهم آوریم.
گروه طراحی و معماری آبگون دیزاین مجری محوطه سازی انواع فضا ها با سابقه ی 7 سال تلاش در این راستا، آماده ی دریافت سفارشات شما در زمینه ی محوطه سازی شهرک های توریستی می باشد.
مشاوره :تماس با 09125879311
بدون دیدگاه